Goedkoop bellen voor de student

Je kent het wel als student. Aan het einde van de maand zit je weer noodlijdend te wachten op je Stufi. De som geld op je rekening is weer geslonken tot het minimum of zelfs weer net in de rode cijfers beland. Vervolgens komt daar weer een volgende afschrijving. Je torenhoge bel rekening omdat je weer eens over je bundel heen bent gegaan! Al die leuke dingen die je met je studiefinanciering had gepland kun je dus wel vergeten. Balen dus! Daarom is het ook belangrijk dat je je als student goed oriënteert. Je kiest voor het juiste, niet het duurste maar wel passend bij jou.

Ga opzoek naar de juiste aanbieder

Een aantal aanbieders is gericht op studenten. De doelgroep is vaak iets waar bewust voor wordt gekozen en wanneer jij in die doelgroep valt zullen er dan ook veel voordelen zijn die jouw kant opvallen. Dat is bewust zo gedaan! Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor onbeperkt bellen van Robin Mobile dan profiteer je ook van de afschrijvingen van je rekening 6 dagen voor het einde van de maand. Hierdoor voorkom je dat er al geld wordt afgeschreven voordat je studiefinanciering binnen is (Tussen de 22e en 24e van de maand). Wel is het de bedoeling dat je nog tevreden bent met je huidige toestel. Robin Mobile verkoopt namelijk enkel sim-only abonnementen en heeft dus alleen simkaarten in de aanbieding.  Wel zijn de abo’s nog echt onbeperkt zoals ze ook worden aangeprezen.

Snelheid van je netwerk

Als student vind je het waarschijnlijk ontzettend belangrijk dat de snelheid van je netwerk voldoende is en dat je mee kan met je omgeving. Aangezien vrijwel alle jongeren tegenwoordig voorzien zijn van 4G is de kans groot dat je dit binnen afzienbare tijd ook als noodzakelijk acht. Veel wederverkopers van de netwerken van de grote providers kunnen dit helaas niet aanbieden. Zorg er dan ook voor dat de goedkope partij die je vindt dit wel aan kan bieden!