Hoe het juiste personeel aannemen?

Als je bedrijf zal groeien, moet je de juiste werknemers inhuren om je bedrijfsstatistieken naar een hoger niveau te brengen. Daarom gaat Vakmasters Goes verder dan je ondersteunen bij het vinden van het juiste personeel voor de job met meer dan alleen kwalificatiepapieren. Hoewel personeelswerving stressvol kan zijn, hoef je je geen zorgen meer te maken. Wij hanteren alle juiste tactieken om werknemers in de bouw aan te nemen om ervoor te zorgen dat jouw projecten slagen. Dit gaat verder dan cv en leeftijd. Hoewel we rekening houden met ervaring en expertise, brengen we ook nieuwe enthousiastelingen in de mix die met behulp van Vakmasters Goes de training en ervaring krijgen die ze nodig hebben. Hoe vind je het juiste personeel voor renovaties en andere klussen? Wij vertellen het je graag!

Uitstekende leer- en analytische werkvaardigheden

We hebben onze uitzendkrachten volledig onderzocht. We kijken niet alleen naar het cv, maar zorgen ervoor dat ons personeel het vermogen heeft om waardevol te zijn op het werk in termen van snel leren en het bezitten van analytische werkvaardigheden. Wij zorgen ervoor dat je iemand met ervaring kunt inhuren die klaar is om elk soort werk uit te voeren dat past bij je werkomgeving. Dit kan mogelijk iemand zijn met een nieuwe blik op zaken, zoals nieuwe vakmensen met snelle leervaardigheden die klaar zijn om aan de slag te gaan of iemand met jarenlange ervaring die nog beter is dan voorheen.

Mogelijkheden en aanbevelingen

We beoordelen kandidaten op het werk, niet louter op basis van hun cv, zodat we de kandidaat kunnen krijgen met de juiste vaardigheden en opleidingseisen. We overwegen de compatibiliteit, zodat we een medewerker naar je toesturen die past bij je visie en cultuur van het bedrijf. Bovendien zijn we van mening dat hun bereidheid om onder druk te werken, past bij elk soort concurrerend bedrijf, zodat je renovaties met een gerust hart uit handen kunt geven. We doen er alles aan om de achtergrond van huidige klanten of eerdere aanbevelingen te controleren, om er zeker van te zijn dat je de ideale kandidaat krijgt om mee samen te werken.

Juiste wervingsmethoden

Het doorlopen van honderden of duizenden sollicitaties kan overweldigend zijn en het selectieproces kan zelfs nog ontmoedigender worden. We vereenvoudigen je werk met behulp van bewezen tactische vaardigheden om het juiste bouwpersoneel aan te nemen. We bekijken kandidaten en hun unieke vaardigheden en matchen ze met de juiste opdracht. Het is een van de meest kosteneffectieve manieren om een kandidaat zoekopdracht uit te voeren. Bovendien helpt het gebruik van een contractbasis je om niet-effectieve werknemers te vermijden.