Na je studie nog een extra opleiding of cursus?

Je opleiding is ten einde en je bent al een tijdje werkzaam. Je bent echter nog niet geheel tevreden met je mogelijkheden. Maar je wilt ook niet een compleet nieuwe, of duale studie gaan volgen omdat dit ten koste gaat van je arbeidsuren. Is dit herkenbaar? Volg dan een opleiding of cursus naast je werk. Er zijn natuurlijk tal van aanbieders waarbij je dit kunt doen, echter is Fabius Opleidingen een top keuze! Waarom?

  • Hoge kwaliteit opleidingen

De opleidingen bij Fabius staan garant voor kwaliteit. Fabius werkt met interessant en veel verschillend lesmateriaal en met docenten die zorgen voor een goede begeleiding van de cursist. Daarnaast is Fabius opleidingen een CRKBO-erkende (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) opleider. Dus of je nu een computertraining of cursus voor boekhouding volgt, kwaliteit en een interessant opleiding/cursus is gegarandeerd!

  • Betaalbare cursussen en opleidingen

Fabius biedt kwalitatieve opleidingen en cursussen tegen een betaalbaar tarief. Er zijn geen verborgen kosten, waar je achteraf pas achterkomt. Een en al duidelijkheid is wat de opleider uitstraalt.

    Fabius Opleidingen

  • Locaties door heel Nederland

Fabius Opleidingen heeft inmiddels bijna 70 les locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een les locatie bij je in de buurt. Waar je bij andere aanbieders vaak ver moet reizen, is dit bij Fabius niet het geval.

  • Korte opleidingen en naast je werk

De opleidingen en cursussen van Fabius zijn vaak kort van aard, omdat er uitsluitend aandacht wordt besteed aan de facetten die je nodig hebt om de functie goed te kunnen uitvoeren. Hierbij wordt geen aandacht besteed aan extra vakken die je niet nodig hebt. De inhoud van de opleiding of cursus bepalen we aan de hand van praktijkgerichte opdrachtgevers. We kijken wat er bij de functie verwacht wordt en spelen hierop in. Zo kunnen we voorbeelden uit de praktijk gebruiken, zodat je weet welke capaciteiten je moet hebben om de functie uit te voeren.
De opleidingen en cursussen van Fabius worden in de ochtend of in de avond gegeven. Hierdoor zul je dus, als je werkzaam bent, niet onnodig veel tijd verliezen met je opleiding. De opleidingen zijn dus ook ideaal voor werkende mensen.